Halloy Blog Webinar: maak kennis met Microsoft D365 Business Central voor de maakindustrie
In dit artikel

Webinar: maak kennis met Microsoft D365 Business Central voor de maakindustrie

Geplaatst op: 19 februari 2023

Herkenbaarheid

Een groot voordeel van Microsoft D365 Business Central is de herkenbaarheid. Het integreert naadloos met andere Microsoft producten in het 365 platform zoals Power BI en Power Apps. Denk hierbij aan Outlook, Teams, Word en Excel. Iedereen is bekend met deze producten en daarom is het eenvoudig om met een ERP-systeem als Business Central te werken.

Halloy heeft jarenlange ervaring in de maakindustrie en weet als geen ander wat de wensen van dit type bedrijven zijn. Neem bijvoorbeeld Shop Floor Control. Deze functionaliteit wordt op de productievloer gebruikt en moet daarom eenvoudig in het gebruik zijn, maar toch krachtige functies hebben om de juiste informatie te krijgen. Ook zijn CAM-integraties gemaakt met verschillende CAM-systemen. (Plaat)toeleveranciers zijn afhankelijk van een goede aansturing van hun machines, hier ligt dan ook de kracht van Halloy.

Waarom kiezen bedrijven voor Microsoft D365 Business Central?

Vanwege de vele voordelen die het biedt. Deze web ERP-software biedt een uitgebreide set tools die alle belangrijke aspecten van een bedrijfsvoering afdekken, waaronder verkoop, productie, financiën, voorraadbeheer en inkoop. Dit zorgt ervoor dat bedrijven kunnen werken vanuit één geïntegreerde omgeving, waardoor dubbele gegevensinvoer en vertragingen door het overschakelen tussen verschillende systemen worden verminderd. Microsoft D365 Business Central is ontworpen om bedrijven van verschillende groottes te ondersteunen en kan worden aangepast aan de behoeften van het bedrijf. De software kan dus meegroeien met het bedrijf, waardoor bedrijven de flexibiliteit hebben om te schalen zonder te hoeven investeren in een nieuw systeem. Microsoft D365 Business Central is een Cloud-gebaseerde ERP-oplossing, waardoor bedrijven kunnen profiteren van de voordelen van de Cloud, zoals een lagere initiële investering en een grotere flexibiliteit.

Wat hebben we in deze Webinar getoond?

  • We hebben Halloy kort voorgesteld
  • Algemene functies van Microsoft D365 Business Central
  • Het verkoopproces inclusief offerte aanmaak en calculatie
  • Het aanmaken van een verkooporder en productie order
  • Het automatisch plannen van de productieorders
  • Productieregistraties via Shop Floor Control van Halloy
  • Toelichting van implementatie en support

Webinar terugkijken? Vraag dit aan via het antwoordkaart of stuur ons een email.