Halloy Plaatbewerking

Plaatbewerking

Voor plaatverwerkende bedrijven kan een passend ERP-systeem veel voordelen opleveren door processen meer te optimaliseren, kosten te beheren en de algehele bedrijfsprestatie te verbeteren. De software van Halloy kent veel van deze voordelen en kan volledig worden afgesteld op uw organisatie om de uitdagingen van de plaatverwerkende industrie aan te pakken. Middels Halloy Manufacturing worden processen optimaal ingericht en dankzij de specialisatie van Halloy is de implementatie efficiënt.

Optimaliseer productieplanning en voorraadbeheer

Halloy Manufacturing biedt een geavanceerde productieplanning, waarmee productieactiviteiten worden geoptimaliseerd. Met realtime inzichten kan efficiënter gebruik worden gemaakt van de beschikbare middelen waarbij levertijden verkort worden. Beheer eenvoudig uw voorraden van plaatmaterialen en halffabricaten. Door onderlinge integraties tussen de capaciteitsplanning, CAM-integraties en voorraadniveaus wordt volledige controle over het productieproces verkregen. Halloy Manufacturing helpt u met een gestroomlijnd en geïntegreerd productieproces voor uw plaatwerkfabriek.

Ordertracing en kwaliteitsbeheer

Traceer de materialen en producten binnen het productieproces, krijg inzicht in de nodige logistieke verplaatsingen en wijs deze toe aan de juiste heftruck of AGV. Registreer tijdens productietaken alle soorten afwijkingen middels Shop Floor Control. In een uitgebreide rapportage onderverdeeld in verschillende categorieën worden de afwijkingen weergegeven. Analyseer de oorzaken en gevolgen en neem maatregelen voor een meer geoptimaliseerd proces. Halloy Manufacturing met uitgebreide kwaliteits- en afwijkingsfunctionaliteiten is gemakkelijk te bedienen vanaf elke PC of tablet.

Naadloze samenwerking

Faciliteer betere communicatie en samenwerking tussen de verschillende teams en afdelingen. Halloy Manufacturing zorgt voor een gestroomlijnde informatiestroom waardoor fouten worden verminderd en efficiëntie wordt verhoogd. Door de geïntegreerde CAD-API worden alle artikelen digitaal in het ERP-systeem geladen. Nadien kan er papierloos op de werkvloer gewerkt worden met de geïntegreerde Shop Floor Control en CAM-integratie. Alle data wordt hierdoor eenvoudig geïntegreerd en gecontroleerd vanuit één ERP-systeem. 

Halloy Manufacturing

Met Halloy Manufacturing dat is gebaseerd op het Microsoft D365 Business Central wordt er meer grip verkregen op alle bedrijfsprocessen. Met de complete ERP-softwareoplossing worden alle processen geautomatiseerd en geoptimaliseerd, zoals calculatie, inkoop, verkoop, planning, boekhouding, productie en meer. Er wordt realtime inzicht verkregen in alle processen daardoor wordt er efficiënter gewerkt en kan er meer date-gestuurde beslissingen genomen worden. De specialisten van Halloy vertellen er graag meer over.

 

 

 

  • CAM-software naadloos geïntegreerd met o.a. Bystronic, LVD, WiCAM, Trumpf, Radan, Safan, Libellula en meer
  • CAD-software naadloos geïntegreerd met o.a. Solid Works, Inventor, Siemens, HiCad en meer.
  • Geautomatiseerde calculaties
  • Makkelijk configureerbaar zonder maatwerk
  • Kostenbesparend door minder onderhoud
  • Beschikbaar op de PC, tablet of telefoon.