Halloy Machinebouw

Machinebouw

In de dynamische wereld van machinebouw vormt een op branche specifiek ERP-systeem de ruggengraat van efficiënt bedrijfsbeheer. De geavanceerde softwareoplossingen van Halloy Manufacturing bieden veel functionaliteiten die de focus leggen op efficiëntie. Ontdek hoe de specialisten van Halloy met hun expertise in de machinebouw uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Projectmanagement

In de machinebouw staat projectmanagement in combinatie met het verkoop- productieproces centraal. Halloy Manufacturing biedt krachtige tools voor het beheren van complexe projecten, waarbij de focus ligt op het coördineren van resources, budgetten en tijdslijnen. Dit resulteert in verbeterde projectefficiëntie en een verhoogde klanttevredenheid.

CAD-integratie en versiebeheer

Machinebouwers vereisen vaak geïntegreerde CAD-integraties en een optimaal versiebeheer. Halloy Manufacturing biedt geavanceerde mogelijkheden voor CAD-integraties en Product Life Cycle-beheer. Hierdoor kunnen machinebouwers snel en nauwkeurig inspelen op klantspecifieke eisen. Complexe projecten worden eenvoudig beheert door vrijgegeven CAD-files in combinatie met de geïntegreerde projectfunctionaliteit en projectplanning.

Supply Chain integratie

Een efficiënte supply chain is essentieel in de machinebouw. Halloy Manufacturing integreert eenvoudig met de supply chain, waardoor machinebouwers realtime informatie kunnen delen met leveranciers. Dit resulteert in beter voorraadbeheer, efficiënter inkoopproces, kortere doorlooptijden en kostenbesparingen. Ook worden kwaliteitscontroleprocessen en gedetailleerde traceerbaarheid van materialen en componenten ondersteund. FAT- en SAT-opleveringen kunnen een onderdeel van deze kwaliteitscontrole zijn. Hierdoor kunnen machinebouwers voldoen aan strikte normen en de hoogste kwaliteit leveren.

Halloy Manufacturing

Halloy Manufacturing gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central, een branche specifieke oplossing voor machinebouwbedrijven. Automatiseer en optimaliseer alle bedrijfsprocessen, van projectmanagement tot productie, inkoop, verkoop, planning en service inclusief boekhouding. Realtime inzicht in alle processen, overal en altijd, stellen machinebouwers in staat efficiënter te werken en data-gestuurde beslissingen te nemen. Ontdek meer over de mogelijkheden binnen de machinebouwbranche met de expertise van Halloy.

  • CAD-Integratie voor machineontwerp
  • Geïntegreerde SharePoint voor documenten
  • Geautomatiseerde werkvoorbereiding
  • Efficiënte voorraadbeheer 
  • Projectmanagement inclusief projectplanning
  • Servicemanagement inclusief serviceplanning