Halloy Over ons

Over Halloy

Halloy is specialist op het gebied van productie automatisering voor de metaalindustrie. Wij optimaliseren de samenhang tussen mens, proces en software. Met onze kennis en ervaring in de maakindustrie helpen wij bedrijven bij de volgende technologische stap. Wij helpen bedrijven met een nauwkeurig, effectief en efficiënt bedrijfsproces. Dit doen wij door de Cloud ERP-software Microsoft D365 Business Central naadloos aan te sluiten op uw bedrijfsprocessen, met een volledig geautomatiseerde productieomgeving voor de maakindustrie. Daarnaast sluit deze software volledig aan bij andere producten uit het Microsoft 365- en Powerplatform. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Power BI, Power Apps, Outlook en Excel.

Wij hebben veel functionaliteiten toegevoegd aan de Halloy branche specifieke oplossing voor de metaal-, hout- en kunststofindustrie om bijvoorbeeld uw AGV- en CAM-software naadloos te laten integreren met Microsoft D365 Business Central. Software van verschillende leveranciers kan worden geïntegreerd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Kumatech, LVD, WiCAM, Bystronic, Trumpf of Libellula.

Maak kennis met het team

Ronald ter Huurne
Joris Reintjes
Niels Hutman
Niels van Doorn
Gerben Maas
Henri Kooiker
Gijs Krukkert
Ronald ter Huurne

Ronald heeft HBO Technische Bedrijfskunde gestudeerd. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in de plaatverwerkende metaalindustrie en machinebouw. Eerst als Business Consultant en vervolgens als Manager Consultancy. Ronald helpt u graag met ERP implementaties, interne bedrijfsprocessen, CAM integraties en logistieke uitdagingen.

Joris Reintjes

Joris heeft zowel HBO Technische Bedrijfskunde als een ICT opleiding afgerond. Deze combinatie van achtergronden stelt hem in staat om zowel het brede bedrijfsperspectief als de technische aspecten te begrijpen en te integreren. Zijn interesse in ICT en informatie, gecombineerd met zijn streven naar continue verbetering, hebben hem geleid naar een specialisatie in dit vakgebied. Met zijn brede vaardigheden, technische expertise en passie voor continue verbetering staat Joris klaar om uw ERP implementatie te begeleiden. Of het nu gaat om het vinden van passende oplossingen, het automatiseren van processen of het implementeren van KPI’s, Joris is vastberaden om uw organisatie te ondersteunen en te bevorderen in groei.

Niels Hutman

Niels heeft een HBO Werktuigbouwkunde opleiding afgerond en is daarna de software-wereld ingerold. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring als Softwareontwikkelaar en Technisch Consultant in de metaalindustrie. Niels ontwikkelt onze eigen producten en denkt daarnaast graag met u mee over klantspecifieke oplossingen en andere technische uitdagingen. Met een achtergrond in de werktuigbouwkunde kan Niels ook met u meedenken over uw CAD en CAM proces.

Niels van Doorn

Niels heeft na zijn studie fijnmechanica en grafisch vormgeving veel ervaring opgedaan als Senior Front-end developer en UI designer. Met ruim 20 jaar ervaring heeft Niels heel veel verschillende software tools mogen ontwikkelen en ontwerpen. Met precisie voor detail is Niels erg sterk in zijn vak, dit met kennis vanuit de fijnmechanica. Binnen Halloy is Niels het “gezicht” van onze applicaties. Gezamenlijk met zijn collega Niels en Gerben worden de Halloy applicaties op de best functionele en grafische wijze ontwikkeld.

Gerben Maas

Gerben heeft tijdens het afronden van zijn HBO studie Technische Bedrijfskunde de focus al meteen gelegd op procesoptimalisaties in combinatie met (ERP) software. Inmiddels is Gerben meer dan 10 jaar actief in de metaalindustrie op het gebied van ERP-software. Hij heeft in deze periode al veel succesvolle implementaties verricht. Ook houdt Gerben zich bezig met de ontwikkeling van de Halloy-specifieke extensie van Microsoft Business Central. Tenslotte helpt hij bedrijven met het optimaliseren van de bestaande ERP geïntegreerde processen. Hierin denkt hij graag met een kritische en praktische blik met u mee.

Henri Kooiker

Henri heeft zijn HBO Technische Bedrijfskunde afgerond met specialisme in werktuigbouwkunde. Vanuit dit specialisme is Henri al meer dan 25 jaar actief in de metaalverwerkende industrie. Begonnen in de sales bij een ERP leverancier in deze metaalverwerkende sector, later als directeur-benelux bij een fabrikant voor lasersnijmachines. In 2011 is Henri een eigen bedrijf in ERP| CAD | CAM Software begonnen, opnieuw in de metaalverwerkende sector, waar zij specialisaties voor de plaatverwerkende industrie hebben ontwikkeld. Anno 2021 is hij aangesloten bij Halloy B.V. en gaat hij de metaalverwerkende sector opnieuw ondersteunen met interim opdrachten, begeleiding digitale roadmap, maar ook met business development van nieuwe Halloy software en diensten. Henri is continu betrokken bij Saxion Hogescholen en FME/Nevat/GPI om te blijven innoveren bij studenten en de metaalbranche.

“Houd de productie in Nederland, door het slimmer, sneller en daarmee ook goedkoper aan te bieden”.

Gijs Krukkert

Gijs heeft een studie HBO Technische Bedrijfskundig afgerond aan het Saxion te Enschede. Hij is daarna zo’n 7 jaar werkzaam geweest als Business Consultant en Teamlead Consultancy in de plaatverwerkende metaalindustrie/machinebouw. Gijs heeft al tientallen bedrijven ondersteund tijdens hun ERP implementatie, daarnaast heeft hij ook al jaren bedrijven verder geoptimaliseerd in hun processen en automatisering. Gijs denkt graag met u mee over de implementatie en optimalisatie van uw automatiseringssoftware of bedrijfsprocessen.