Buitelaar Packaging

Buitelaar Packaging te Bergen, met meer dan 35 jaar ervaring, is een betrouwbare en vakkundige partner in de productie van op maat gemaakte houten kratten, houten kisten en speciale pallets voor het beschermd transport van producten. Ze zijn gespecialiseerd in hoogwaardige houten verpakkingsoplossingen voor zowel nationale als internationale maakindustrieën.

Achtergrond

Buitelaar Packaging werkte met een generieke versie van een ERP systeem, waarin wensen via maatwerk opgepakt werden. Dit gaf de nodige problemen en ergernissen bij updates van het systeem. Tevens was het proces van orderaanmaak en productie control te tijdrovend en dit belemmerde de groei en kwaliteit van het bedrijf.

De uitdaging

Buitelaar Packaging had al een sterke reputatie opgebouwd in de houten verpakkingsindustrie, maar ze wilden hun concurrentiepositie versterken. Ze zochten naar een partner die hen kon helpen bij het moderniseren van hun productieprocessen en het implementeren van innovatieve technologieën.

De oplossing

Na een kennismaking en evaluatie koos Buitelaar Packaging voor Halloy Business Solutions met haar pakket Halloy Manufacturing, een bewezen bedrijf die het proces van de maakindustrie als standaard branche model aanbood in de nieuwste web-software, gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. De samenwerking met Halloy bood verschillende voordelen:

Gecontroleerde en versnelde orderinvoer: Halloy leverde een branche standaard waarbij een versnelde invoer van maakartikelen gedaan kon worden, ondersteund met een kostprijs- en verkoopprijscalculatie. Deze maakartikelen kregen direct de juiste informatie mee om de administratieve productieprocessen van Buitelaar Packaging aanzienlijk te versnellen en de nauwkeurigheid te verbeteren.

Shop Floor Control: Halloy Manufacturing heeft standaard een uitgebreide Shop Floor Control in haar software. Dit stelde Buitelaar Packaging in staat om snel en effectief de klant specifieke verpakkingen digitaal in de fabriek te presenteren met alle gewenste tekeningen, instructies en kwaliteitseisen. Deze digitale aansturing helpt Buitelaar Packaging met een betere leverbetrouwbaarheid en kwaliteit.

Resultaat

Dankzij Halloy Manufacturing kon Buitelaar Packaging:

 

  • Beschikken over een verhoogd inzicht in registratie, voortgangsbewaking en resultaten van haar processen.
  • Betrouwbare en kwalitatieve data realiseren door een verbeterde registratie.
  • Haar administratieve- en productieproces compleet digitaal verwerken.
  • Haar productiecapaciteit verhogen.
  • Kortere doorlooptijden realiseren van haar orders.