OVER ONS

Halloy is een jong en flexibel bedrijf met een grote passie voor de maakindustrie. We helpen onze klanten een nauwkeurig, efficiënt en effectief bedrijfsproces in te richten. Hierbij worden de bedrijfsprocessen zo goed mogelijk geïntegreerd in de (ERP) software. Bij Halloy is de kennis en ervaring aanwezig om een volledig geautomatiseerde productieomgeving op te zetten.

Daarnaast ontwikkelen wij in eigen huis diverse slimme producten die naadloos aansluiten bij uw bedrijfsprocessen. Automatisering is het sleutelwoord en het klantproces staat hierbij centraal.

Door onze ruime ervaring in productieautomatisering van de maakindustrie zijn we een echte sparringpartner.

Ronald ter Huurne

Ronald ter Huurne

Ronald heeft een HBO Technisch Bedrijfskundige achtergrond. Hij is ruim 9 jaar werkzaam geweest als Business Consultant en Manager Consultancy in de plaatverwerkende metaalindustrie en machinebouw. Ronald heeft diverse ERP implementaties begeleid en helpt ook u daar graag mee. Ronald spart graag met u over interne bedrijfsprocessen, CAM integraties en logistieke uitdagingen.

Niels Hutman

Niels Hutman

Niels heeft een HBO Werktuigbouwkunde opleiding afgerond en is daarna de software-wereld ingerold. Hij heeft ruim 9 jaar ervaring als Softwareontwikkelaar en Technisch Consultant in de metaalindustrie. Niels ontwikkelt onze eigen producten en denkt daarnaast graag met u mee over klantspecifieke oplossingen en andere technische uitdagingen. Met een achtergrond in de werktuigbouwkunde kan Niels ook met u meedenken over uw CAD en CAM proces.

Gerben Maas

Gerben Maas

Gerben heeft tijdens het afronden van zijn HBO studie Technische Bedrijfskunde de focus al meteen gelegd op procesoptimalisaties in combinatie met (ERP) software. Inmiddels is Gerben vijf jaar actief in de metaalindustrie op het gebied van ERP software. Hij heeft hierin diverse technische implementaties verricht. Daarnaast helpt hij bedrijven met het optimaliseren van de bestaande ERP geïntegreerde processen. Hierin denkt hij graag, met een kritische en praktische blik, met u mee.

Henri Kooiker

Henri Kooiker

Henri heeft zijn HBO Technische Bedrijfskunde afgerond met specialisme in werktuigbouwkunde. Vanuit dit specialisme is Henri al meer dan 25 jaar actief in de metaalverwerkende industrie. Begonnen in de sales bij een ERP leverancier in deze metaalverwerkende sector, later als directeur-benelux bij een fabrikant voor lasersnijmachines. In 2011 is Henri een eigen bedrijf in ERP| CAD | CAM Software begonnen, opnieuw in de metaalverwerkende sector, waar zij specialisaties voor de plaatverwerkende industrie hebben ontwikkeld. Anno 2021 is hij aangesloten bij Halloy B.V. en gaat hij de metaalverwerkende sector opnieuw ondersteunen met interim opdrachten, begeleiding digitale roadmap, maar ook met business development van nieuwe Halloy software en diensten. Henri is continu betrokken bij Saxion Hogescholen en FME/Nevat/GPI om te blijven innoveren bij studenten en de metaalbranche.

“Houd de productie in Nederland, door het slimmer, sneller en daarmee ook goedkoper aan te bieden”.

Gijs Krukkert

Gijs Krukkert

Ook Gijs heeft een studie HBO Technische Bedrijfskundige afgerond aan het Saxion te Enschede. Hij is zo’n 5 jaar werkzaam geweest als Business Consultant en Teamlead Consultancy in de plaatverwerkende metaalindustrie/machinebouw. Gijs heeft al tientallen bedrijven ondersteund tijdens hun ERP implementatie, daarnaast heeft hij ook al jaren bedrijven verder geoptimaliseerd in hun processen en op het gebied van automatisering. Gijs denkt graag met u mee over de implementatie en optimalisatie van uw automatiseringssoftware of bedrijfsprocessen.