Over Addition Solutions

Addition Solutions is een toonaangevende Microsoft softwarepartner met specialisaties in de AGF Handel en Voedingsmiddelenindustrie. Zij hebben zich al meer dan 10 jaar bewezen in haar markt. Zij hebben vele branche specifieke oplossing in haar software en dienstverlening opgenomen. Door de flexibele in te richten software functionaliteiten in de Microsoft ERP suite kunnen zij vele gewenste functionaliteiten oppakken. De verschillende afdelingen, zoals consultancy, training, implementatie en support zijn nauw op elkaar afgestemd. De klant wordt hierdoor optimaal ontzorgt en ondersteund.

Samenwerken in IT Projecten

  • Werken met dezelfde techniek
  • Uitwisselen van elkaars kennis en dienstverlening
  • Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central

De software van Addition Solutions is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central, vele basis functionaliteiten worden met deze software verwerkt. Met eigen configuratietools wordt deze software flexibel ingezet bij meerdere klanten. Vele wensen en functionaliteiten worden hierdoor met de ADS Software flexibel en klant specifiek ingericht.

Samenwerking

Halloy Business Solutions en Addition Solutions werken nauw samen in meerdere IT projecten. Nieuwe functionaliteiten en technieken worden uitgewisseld met elkaar en daardoor sneller toegepast. Ieder bedrijf is actief in zijn eigen marktsegment, maar werken met veelal dezelfde techniek. Onderlinge kennis, service en dienstverlening worden daardoor strategisch ingezet en gedeeld.