Over Continia

Vanuit meerdere kantoren over de hele wereld en met  meer dan 1.300 partners levert en ondersteunt Continia oplossingen voor het effectiever maken van de financiële workflows. Met ruim 30 jaar ervaring hebben zij vele oplossingen gemaakt voor de financiële afdeling. Bij elke oplossing die u aanschaft, wordt de implementatie en ondersteuning geleverd door een lokale Microsoft Partner. Continia wil haar gebruikers ondersteunen met kwalitatieve oplossingen en services. 

 Krachtige samenwerking

  •  Halloy is een officiële dealer van de Continia productlijn.
  • Geboden oplossing sluit naadloos aan op Microsoft D365 Business Central via Halloy.
  • De medewerkers van Halloy zijn gecertificeerd. 
  • De aanschaf en installatie wordt door Halloy uitgevoerd.
  • De klanten van Halloy hebben één aanspreekpunt.

Document Capture

Registratiefouten en verstoorde workflows zijn enkele van de meest tijdrovende en frustrerende uitdagingen waarmee Accounts Payable-teams worden geconfronteerd. Het maken van kleine fouten tijdens deze complexe taken kan leiden tot substantiële en soms extreme gevolgen.

Of u nu gegevens invoert, boekt of ophaalt, Continia Document Capture is een automatiseringsoplossing die uw handmatige factuurverwerking van begin tot eind stroomlijnt. 

Payment Management

Het handmatig indienen, verzenden en controleren van bedrijfsbetalingen bij uw bank is tijdrovend. Omgaan met meerdere betalingsjournalen is een hoofdpijn en kan een eenvoudige betaling te ingewikkeld maken, waardoor u in de war raakt en het risico loopt op fouten en een verstoorde betalingsstroom.

Continia Payment Management is een online betalingsoplossing die u direct vanuit Microsoft Dynamics 365 Business Central een duidelijk overzicht geeft van al uw leveranciers-, werknemers- en klantbetalingen en creditnota’s. U kunt al uw online betalingen vanaf verschillende bankrekeningen en in vreemde valuta vanuit hetzelfde betalingsdagboek beheren en bulkbetalingen initiëren.