Over Kumatech

KUMATECH, gevestigd in Bakel, houdt zich bezig met het bouwen en ontwikkelen van bouwblokken voor de interne logistiek, zowel stand-alone oplossingen als compleet geautomatiseerde logistieke processen. De AGV’s van Kumatech maken het mogelijk om producten automatisch van A naar B te verplaatsen.

Krachtige samenwerking

  • Halloy en Kumatech gebruiken hun praktijkervaring
  • Geboden oplossing sluit aan bij de markt
  • Volledige integratie via API

Vraag uit de praktijk

Kumatech en Halloy komen elkaar vaker tegen bij diverse klanten. Gezamenlijk is er een oplossing ontwikkeld die is ontstaan uit klantvragen. Hierdoor sluit deze oplossing aan bij de markt en door onze korte ontwikkellijnen kunnen we snel inspelen op een veranderende vraag. Het uitgangspunt is dat de software eenvoudig in gebruik moet zijn zodat er een goed draagvlak is binnen de organisatie.

Integratie met ERP

Het ERP systeem heeft alle informatie die nodig is om te bepalen welke route een product moet afleggen. Als dit product met een AGV verplaatst kan worden wordt via Halloy Logistics direct een aanvraag gedaan bij Kumatech. Door de directe integratie tussen bijvoorbeeld Microsoft Dynamics 365 Business Central of Ridder iQ hoeft de gebruiker geen informatie over te typen in de Kumatech software en is de AGV direct onderweg.