HALLOY Batch print

Papierloos werken is niet altijd mogelijk op iedere afdeling. Verschillende afdelingen hebben vaak behoefte aan een papieren tekening of werkinstructie. Als de digitalisering hiervan nog niet mogelijk is binnen uw bedrijf, is het printen van deze documenten een tijdrovende en foutgevoelige klus. De juiste werkinstructies koppelen aan de juiste productiebonnen, kan dit effectiever?

De Halloy Batchprint maakt het mogelijk om in één keer een printbatch te genereren waarbij de benodigde documenten naar wens worden samengevoegd. De batch kan worden voorzien van een digitale stempel, denk hierbij aan een QR of barcode, maar dit kan ook een productieordernummer of klantnaam zijn.

Een preview van de batch kan worden getoond waar eventueel nog markeringen en highlights aan de print kunnen worden toegevoegd.

Het automatisch genereren van printbatches scheelt veel tijd, hierdoor kan een werktekening nooit meer aan de verkeerde productieorder worden gekoppeld.

De Halloy Batchprint applicatie is geïntegreerd met o.a. Ridder iQ. Voor andere integratiemogelijkheden kunt u contact opnemen met onze sales afdeling.

Heeft u interesse?

Mail ons!