Halloy Software Logistics

Halloy Logistics

Zoeken naar producten is verleden tijd! Halloy Business Solutions heeft een web-based applicatie ontwikkeld. Deze applicatie zorgt ervoor dat u altijd inzicht heeft in de logistieke stromen binnen uw bedrijf.

Inzichtelijke ordertracering

Een product begint vaak als grondstof en eindigt als gereed product. De bewerkingsstappen die hiervoor nodig zijn liggen vast in het ERP-systeem. Halloy Logistics maakt inzichtelijk welke verplaatsingen er nodig zijn en wijst deze toe aan de juiste heftruck of AGV. Ook wordt geregistreerd op welke locaties de producten zich bevinden voor een realtime overzicht.

Zo werkt het

Halloy Logistics is een web-based applicatie die inzetbaar is voor AGV’s, heftrucks en werknemers op de werkvloer. Standaard is deze applicatie geïntegreerd met Halloy Manufacturing of Ridder iQ. Dit kan worden uitgebreid met een AGV integratie.

Als een product klaar is om te worden verplaatst naar de volgende afdeling, krijgt de juiste heftruck of AGV een seintje.

Een verplaatsopdracht kan eenvoudig worden gestart en afgerond. Hierbij kan ook de locatie worden opgegeven waar de producten zijn neergelegd.

  • Halloy Manufacturing & Ridder iQ
  • Standaard heftruck verplaatsingen
  • Productlocaties zichtbaar binnen ERP

+ Integratie met een AGV

Een AGV is bij veel bedrijven niet meer weg te denken. Halloy Logistics heeft dan ook een volledige integratie met Kumatech, waardoor het aansturen van de AGV’s met realtime ERP data kan worden gedaan.
Iedere verplaatsactie wordt realtime teruggekoppeld aan het ERP-systeem, zodat op ieder moment inzichtelijk is waar de producten zich bevinden.

  • Volledig geïntegreerd met de API KUMATECH
  • Realtime synchronisatie van data
  • Automatische verplaatsingen

+ Integratie met een Pozyx positioneringsysteem

Halloy Logistics is ook geïntegreerd met het realtime positioneringssysteem van Pozyx. Pozyx levert hard- en software waarmee ten aller tijde de locatie van een product bekend is. Dit is inzichtelijk door het plaatsen van tags die met de producten meegaan. Halloy Logistics zorgt voor de samenwerking tussen ERP en Pozyx.

  • Volledig geïntegreerd met de web-API
  • Synchronisatie tussen ERP en Pozyx
  • Realtime product tracking binnen ERP

FAQ Halloy Logistics

Kan ik Halloy Logistics ook op een tablet gebruiken?

Het is een webapplicatie die via ieder gewenst device kan worden gebruikt. Denk aan een tablet, smartphone of via de browser van een PC of laptop.

Hoe bepaal ik of er een verplaatsopdracht tussen twee bewerkingen moet komen?

Dit is in te stellen via de applicatie. U kunt bijvoorbeeld aangeven dat er tussen de snijbewerking en kantbewerking wel een verplaatsing nodig is, maar tussen de snijbewerking en de ontbraambewerking niet.

Is de software makkelijk in gebruik?

Absoluut. Eén van onze ontwikkeldoelen is de software zo eenvoudig mogelijk maken voor de eindgebruiker. Deze software wordt gebruikt op de productievloer en moet ondersteunend zijn zonder dat het extra en onnodige handelingen creëert.