HALLOY Logistics

Zoeken naar producten is verleden tijd! Halloy Business Solutions heeft een web-based applicatie ontwikkeld die er voor zorgt dat u altijd in zicht heeft in de logistieke stromen binnen uw bedrijf. 

Halloy Logistics is een web-based applicatie die op de werkvloer of heftrucks wordt gebruikt. Ieder soort device kan hiervoor gebruikt worden, bijvoorbeeld tablets of telefoons, maar ook een lokale PC.

Als een product klaar is om verplaatst te worden naar de volgende afdeling komt er een seintje bij de juiste persoon naar voren.

Een verplaatsopdracht kan eenvoudig gestart en afgerond worden waarbij je ook de locatie kunt opgeven waar de producten neergelegd zijn.

Deze gebruiksvriendelijke applicatie is aanpasbaar aan uw bedrijfsproces. De transportopdrachten zijn naar wens in te richten.

Aanpasbaar aan uw bedrijfsproces

Deze gebruiksvriendelijke applicatie is aanpasbaar aan uw bedrijfsproces.

U bepaalt zelf welke verplaatsopdrachten op welk moment aangemaakt moeten worden. Andere eindlocaties voor interne productieorders? Ook geen probleem!

Geïntegreerd met o.a. Ridder iQ

Volledig geïntegreerd met ERP

Halloy Logistics is volledig geïntegreerd met uw ERP systeem. Op ieder moment zijn alle toekomstige verplaatsopdrachten inzichtelijk.

Op het moment dat er in het ERP systeem een bewerkingsstap (deels) gereed word gemeld, toont Halloy Logistics dit direct aan de juiste gebruiker.

Iedere actie in Halloy Logistics wordt ook weer realtime teruggekoppeld aan het ERP systeem, zodat op ieder moment inzichtelijk is waar de producten zich bevinden.

Heeft u interesse in deze applicatie, of wilt u graag weten welke voordelen er voor uw bedrijf zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demo.