Over MCM

Machine Constructies Marknesse is al meer dan 25 jaar actief in de metaalindustrie. Bij MCM worden maatwerk onderdelen en constructies van staal, RVS en aluminium geproduceerd. MCM werkt sinds eind 2020 met de ERP software Ridder iQ, hiermee is een nieuwe stap gezet richting een compleet digitale productieomgeving. Met innovatieve inrichtingen zoals een locatiebeheer systeem en AGV’s is MCM bezig een vergaand geautomatiseerd bedrijf te worden.

Probleemstelling

MCM streeft ernaar in de toekomst papierloos te gaan werken. Als eerste stap wilde MCM de huidige printoplossing automatiseren. Het printen van een productie geleidekaart met bijhorende werktekeningen is een tijdrovende klus. Daarnaast ook foutgevoelig omdat de kans bestaat dat een werktekening bij een verkeerde productie geleidekaart wordt gevoegd.

Oplossing

Halloy heeft de ‘Halloy Batch Print’ module geïmplementeerd bij MCM. Dit is een module die met één druk op de knop van de gewenste selectie productiebonnen alle benodigde informatie verzamelt en als een batch naar de printer stuurt. Voordat de printactie plaats vindt wordt een preview van de batch getoond aan de gebruiker.

Deze oplossing bespaart tijd en zorgt voor een minder foutgevoelig proces. Wilt u meer weten over de Halloy Batch Print module? Klik hier voor meer informatie.