Halloy Las en constructie

Las en constructie

In de veeleisende branche van las- en constructiebedrijven, waar projecten complex zijn en efficiëntie cruciaal is, biedt Halloy Manufacturing een waardevolle ondersteuning. Middels een efficiënte planning, een geïntegreerde Shop Floor Control en kwaliteitsbeheer helpt Halloy las- en constructiebedrijven om flexibel en nauwkeurig te opereren. Halloy Manufacturing maximaliseert de samenwerking tussen ontwerp- en productieprocessen, waardoor bedrijven hun productiviteit kunnen verhogen en de hoogste kwaliteitsnormen kunnen handhaven. Met Halloy Manufacturing kunnen las- en constructiebedrijven zich concentreren op het leveren van hoogwaardige las- en constructieprojecten terwijl Halloy Manufacturing hun operationele processen optimaliseert.

Geïntegreerde Shop Floor Control

Een geïntegreerde Shop Floor Control biedt las- en constructiebedrijven een vlotte samenwerking tussen ontwerp- en productieprocessen. Dit resulteert in een gestroomlijnde productie van hoogwaardige las- en constructieonderdelen. Hierbij kunnen opdrachten eenvoudig vanuit kantoor gepland en digitaal doorgezet worden. Alle tekeningen en werkinstructies worden eenvoudig doorgezet en gepresenteerd aan de werknemer via Shop Floor Control.

Geïntegreerde planning

Halloy Manufacturing ondersteunt las- en constructiebedrijven bij het realiseren van een optimaal orderproces. Door realtime inzicht te geven in logistieke bewegingen en optimalisatie van orderuitgifte kunnen bedrijven efficiënter werken en orders beter in de afgesproken tijd leveren. Gereedgemelde bewerkingen worden direct bijgewerkt in de order en planning. De ontvangsten van ingekochte materialen worden nauwkeurig op de orderregels afgestemd, wanneer een artikel niet op tijd binnen komt wordt er een melding gegeven.

Kwaliteitsborging en traceerbaarheid

Voldoen aan strenge kwaliteitsnormen is cruciaal in de las- en constructiebranche. Halloy Manufacturing biedt een uitgebreide kwaliteitsborging en nauwkeurige traceerbaarheid van materialen. Afwijkingen worden inzichtelijk weergegeven bij de kwaliteitsverantwoordelijke, wat essentieel is voor het handhaven van hoogwaardige producten bij las- en constructieprocessen.

 

Halloy Manufacturing

Door te werken met Halloy Manufacturing kunnen las- en constructiebedrijven orders efficiënter plannen en daarbij moeiteloos samenwerken tussen ontwerp en productie. Ook zorgt een geïntegreerde Shop Floor Control voor het optimaliseren van operationele processen, waardoor las- en constructiebedrijven zich kunnen concentreren op het leveren van hoogwaardige producten met maximale nauwkeurigheid. De specialisten van Halloy vertellen u er graag meer over.

  • CAD-software naadloos geïntegreerd met o.a. Solid Works, Inventor, Siemens, HiCad en meer.
  • Geautomatiseerde calculaties.
  • Geïntegreerde Shop Floor Control.
  • Kwaliteitsmanagement inclusief afwijkingsproces.
  • Extra materiaalverbruik registeren.
  • Voor- en nacalculatie gebaseerd op kosten, uren en aantallen.
  • Beschikbaar op de PC, tablet of telefoon.