Referenties

Onderstaande bedrijven zijn door Halloy geholpen bij diverse vraagstukken. Halloy levert oplossingen en automatisering voor verschillende branches en verschillende types bedrijven. Lees hier onder meer!  

Over The Jekill and Hyde Company

The Jekill and Hyde Company is een producent van unieke elektronisch verstelbare uitlaatsystemen voor motoren. Ze ontwikkelen en produceren street legal en tevens prachtig ontworpen uitlaatsystemen met de nadruk op sound!

Oplossing

Halloy heeft, gezamenlijk met de klant, een applicatie ontwikkeld die op basis van de productieorder bepaalde informatie uit het ERP systeem haalt, en vervolgens geautomatiseerd doorzet in het fysieke productieproces. Dit voorkomt eventuele menselijke fouten in het proces en garandeert dat de klant altijd met een 100% legaal uitlaatsysteem rijdt, ongeacht de gekozen rijmodus!

Over Dulasta

Staalplaat bewerken en het lassen van complexe delen is de specialiteit van Dulasta. Van klein tot het grootste formaat. Een gecertificeerde leverancier met een uniek state of the art machinepark, aangestuurd door vakmensen. Ze hebben niet voor niets de slogan: Sterke Staaltjes uit Staphorst!

Oplossing

Halloy heeft een web-based applicatie ontwikkeld (Halloy Logistics) die de interne logistiek compleet digitaliseert. Deze applicatie voorkomt het zoeken naar producten, er is namelijk real-time inzichtelijk waar de producten zich bevinden.

Over MCM

Machine Constructies Marknesse is al meer dan 25 jaar actief in de metaalindustrie. Bij MCM worden maatwerk onderdelen en constructies van staal, RVS en aluminium geproduceerd. MCM werkt sinds eind 2020 met de ERP software Ridder iQ, hiermee is een nieuwe stap gezet richting een compleet digitale productieomgeving. Met innovatieve inrichtingen zoals een locatiebeheer systeem en AGV’s is MCM bezig een vergaand geautomatiseerd bedrijf te worden.

Voor meer informatie over MCM, zie ook hun website www.mcmbv.nl.

Oplossing

Halloy heeft de ‘Halloy Batch Print’ module geïmplementeerd bij MCM. Dit is een module die met één druk op de knop van de gewenste selectie productiebonnen alle benodigde informatie verzamelt en als een batch naar de printer stuurt. Voordat de printactie plaats vindt wordt een preview van de batch getoond aan de gebruiker.

Deze oplossing bespaart tijd, en zorgt voor een minder foutgevoelig proces.